پشتیبانی و مشاوره: 66403111 - 021
0 item:
 x 

سبد خرید شما خالی است!

هنر بسته بندی
13 خرداد 1400

روش های چاپ - قسمت دوم

1234 مرتبه مشاهده شده

روش های چاپ (قسمت دوم)

پلیت های فلکسوگرافی نرم تر از پلیت های لترپرس است، بنابراین چاپ روی سطوح زبر مانند کاغذهای کرافت را امکان پذیر می نماید. طی ۲۰ سال اخیر چاپ فلکسو عمده ترین روش چاپ کارتن ها چه به طور چاپ مستقیم و چه به صورت چاپ از قبل لايثر بوده است.

امتیاز اصلی این روش در چاپ کارتن این است که کاربرد مركبهای زود خشک شونده، امكان عملیات برش و تاکردن و چسب زنی را در یک ماشین واحد فراهم آورده است.

بعلاوه تمام مركبهای فلکسو با پایه آب می باشند و مقاومت خوبی در مقابل حرارت ماشین کارتن سازی نشان می دهند. چاپ گراور قادر به چاپ در سرعت بالا و کیفیت عالی است اما نیاز به سطوح صاف و قابل فشرده شدن دارد. بنابراین برای چاپ مستقیم کارتن مناسب نیست، چرا که فشار بالای چاپ به ورق کارتن صدمه می زند. گاهی از چاپ گراوری برای چاپ از قبل لاينرها استفاده می شود.

برخی ورق های E فلوت(ورق های نازک کارتن) مستقیما با ماشین افست چاپ می شوند. چاپ افست ورق های E فلوت در آمریکای شمالی چندان رایج نیست؛ اما در اروپا و ژاپن به طور وسیعی انجام می گیرد. روش چاپ اسکرین کندتر از سایر روش هاست؛ اما قادر است لایه ضخیم تری از مرکب روی کار بنشاند و برای کارهای کم تعداد، روشی اقتصادی است.

تجهیزات تبدیل (کانورتینگ) نیز به سرعت در حال پیشرفت می باشند. ورق های کارتن پس از چاپ می توانند در یک ماشین واحد به مراحل بعد یعنی برش، خط تاء دایکات، تاکن و چسب زنی هدایت شوند.

کارتن های پلاستیکی

فناوری کارتن های پلاستیکی ورق های ۱۸۰x۲۲۰ سانتی متری از قطر دو میلی متر تا ۱۰ میلی متری از جنس پلی پروپیلن در رنگ های مختلف و به صورت مشبک از سال ۱۳۷۹ در کشور راه اندازی شدند و به مرور در بسته بندی و سایر موارد کاربرد قابل توجهی به دست آوردند. به واسطه سطح صاف خود برای چسباندن برچسب بسیار مناسب است، لیکن قابلیت چاپ را نیز دارند و از چاپ های سیلک، افست، فلکسو و حتى دیجیتال برای تیراژ کم تر یا نمونه سازی قبل از تولید می توان استفاده نمود.

جعبه های مقوایی

چاپ جعبه های مقوایی معمولاً با ماشین های افست ورقی صورت می گیرد؛ گرایش به کاربرد ماشین های رول گراور، فلکسو و افست نیز مشاهده می شود.

برای مقدار پایین، فلکسو نسبت به گراور ارجحیت دارد. فلکسو به طور گسترده ای برای چاپ تک رنگ جعبه های ارزان قیمت به کار می رود. آماده سازی سیلندر چاپ فلکسو بسیار متداول تر و ارزان تر از گراور است. شاخص نوآوری ایجاد الگوهای جدید در طرح ماشین های روتاری (رول) دایکات فلکسو یکی از امتیازات ماشین های ورقی می باشد.

در چاپ مقوا نیز مانند سایر زمینه ها روش گراور برای کارهای پر تیراژ مانند جعبه های سیگار و صابون مورد توجه قرار می گیرد. رنگ ها در گراور، شفافیت و جلای بیشتری دارند و ماشین های ۱۰۸ و حتی ۱۲ برجی قادرند چندین رنگ و اندود (كوت) و تک رنگ پر غیر ترامه (تمپلات) را چاپ کنند. این ماشین ها اغلب به برج های فلکسو مجهزند تا بتوانند تغییرات احتمالی در قیمت، رمزینه و بعضی قسمت های رنگی را اعمال کنند.

ماشین های چاپ گراور برای مقوا از عرض ۳۸ تا ۱۴۲/۲ سانتی متر عرضه می شود.

اما به هر حال روش چاپ افست معمول ترین راه برای چاپ جعبه های مقوایی است. ماشین های ورقی افست مخصوص چاپ مقوا کمی با ماشین های مشابه برای چاپ انتشاراتی متفاوت هستند. مهم ترین تمایز اندازه عرض کار است. ماشین های متداول برای چاپ مقوا از عرض ۱۱۱/۷۶ تا ۱۶۰/۰۲ سانتی متر (۶ تا ۱۳ اینچ) به کار می روند. ماشین های بزرگ ورقی از نظر بهره وری برای به حداکثر رساندن نسبت تعداد جعبه در هر ورق ارجحیت دارند.

افست رول نیز که در چاپ انتشاراتی دارای مقبولیت است، علی رغم بالا بودن ضایعات راه خود را به سوی چاپ مقوای کارتن می گشاید. سرعت بالا و آماده سازی آسان ماشین، افست رول را نیز به این عرصه کشانده است. صنایع مختلف با فرایند چاپ افست مأنوس تر می باشند. پلیت (زینک) افست به سادگی آماده می شود و دستیابی به کیفیت بالا برای انواع سطوح چاپی با افست امکان پذیر است.

جعبه های فانتزی متالایز و صدفی

جعبه های فانتزی متالایز و صدفی که معمولاً با لمينيت متالایز و یا صدفی بر روی مقوای ۷۰×۵۰ سانتی متری آماده چاپ می گردند نیز با استفاده از چاپ افست چاپ و توسط لترپرس، دایکات، برش و خط تا انجام می گیرد. کاربرد قابل توجه این قبیل جعبه ها در محصولات بهداشتی از قبیل خمیر دندان، دستمال كاغذي، داروها و ..... می باشد.

برچسب گذاری جعبه های سخت

جعبه های مقوایی سخت برای شکلات، سیگار، لوازم آرایش و ... مورد استفاده قرار می گیرند. تفاوت آنها با جعبه های مقوایی معمولی این است که به صورت آماده و گسترده باز شده به شرکت پرکنده و بسته بندی کننده محصول ارسال می شوند. جعبه های سخت از امتیاز استحکام و قابلیت استفاده مجدد و تنوع اشکال برخوردارند. نقش و نگار این جعبه ها هنگام ساخت به وسیله بر چسب ایجاد می شود.

چاپ قوطی های فلزی

قوطی های فلزی به روش سه تکه یا دو تکه ساخته شده و به روش های مختلفی چاپ می شوند. ورق فلزی پس از چاپ حدود ۲۰ دقیقه در کوره حرارتی قرار می گیرد و سپس به قسمت قوطی سازی منتقل می شود.

امروزه به جای کوره از مرکب های اشعه ماوراء بنفش U.V استفاده می گردد که در کسری از ثانیه خشک می شوند. گران بودن این مرکب ها با بهره وری بالاتر جبران شده است.

چاپ و تزئین فلزات گاهی برای سینی ها و سایر اشیاء نیز به کار می رود. چاپ اسکرین نیز برای تزئین فلزات استفاده می شود؛ اما در بسته بندی کاربرد اندکی دارد.

قوطی های دو تکه با ماشین های افست لترپرس چاپ می شوند. این ماشین ها افست خشک نیز نامیده می شوند. مرکب از کلیشه به لاستیک و سپس به ورق فلزی منتقل می شود. جنس پلیت چاپ لترپرس، پلاستیک است. پس از چاپ، ورق های فلزی به مدت ۵ الی ۱۰ ثانیه در دمای حدود ۱۲۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می شود. سپس لایه نازک لاک برای حفاظت از مرکب، روی ورق ها پوشش داده می شود.

از روش چاپ جوهرافشان (اینک جت) نیز برای درج شماره، علائم و سایر اطلاعات روی قوطی ها استفاده می شود.

اگرچه فرایند چاپ ورق های فلزی افست یا لترپرس است؛ اما این ماشین ها کاملاً از ماشین های افست و لترپرس معمولی متفاوت هستند. این ها مخصوص چاپ فلز ساخته می شوند و در کارخانه های قوطی سازی نصب می گردند.

چاپ روی بطری ها

بطری ها ظروفی سخت یا نیمه سخت هستند که معمولاً برای مواد مایع به کار می روند. بطری ها (اعم از شیشه و پلاستیک) ممکن است به صورت شفاف، کدر یا رنگی بوده و می توانند دارای برچسب یا اطلاعات چاپ شده باشند.

بطری های شیشه ای به دلیل سنگینی و شکستنی بودن کمتر مورد استقبال قرار می گیرند. برچسب بطری ها می تواند از پلاستیک باشد که دور آنها پیچیده می شود

حروف و علائم کارخانه سازنده بطری شیشه ای با تولید کننده خریدار بطری می تواند در همان کارخانه توسط قالب ها روی بطری نقش بندد.

چاپ بطری های شیشه ای معمولاً به روش اسکرین انجام می شود چرا که به این وسیله می توان به سادگی، مرکب ضخیم تر و کدرتری روی شیشه های مدور نشاند.

چندین روش برای برچسب زنی محصولات شیشه ای، پس از آنکه شکل داده و سرد شدند، وجود دارد؛ به وسیله کندن تکه های ریزی از شیشه با استفاده از حکاکی، سمباده زنی و ماسه پاشی یا به وسیله بریدن و کندن تکه هایی بزرگ، نقوشی ظریف را می توان روی شیشه ایجاد کرد. شیوه های دیگر، شامل پوشاندن قسمتی یا همه شیشه با العاب داغ یا نقره کاری است. کشف اینکه اسید هیدروفلوریک واقعاً بر شیشه اثر دارد، در سوئد و در اواخر قرن هجدهم صورت گرفت. این اسید، با سیلیکات ها ترکیب می شود و فلورایدهای محلول را تولید می کند و به آسانی از سطح شیشه شسته می شود. از آنجایی که محصولی از یک اسید قوی، سطح شیشه را شفاف و محکم می سازد، معمولاً برای صاف و شفاف کردن سطح شیشه از محلولی از اسید سولفوریک و هیدروفلوریک استفاده می کنند. سطح شیشه را به کمک بخارهای اسید هیدروفلوریک می توان مات نمود.

در روش حکاکی شیشه با سوزن، روکشی از ماده ای مقاوم در برابر اسید از قبیل موم پارافین یا صمغ را روی شیشه می مالند، سپس نقش مورد نظر را با سوزنی فولادی روی آن حکاکی می کنند. آنگاه محصول را در محلول اسید هیدروفلوریک فرو می برند و حدود ده دقیقه در آن حالت باقی می گذارند. برای پاک کردن اسید و روکش، از آب داغ استفاده می کنند. محصول تمام شده را می توان با استفاده از مخلوط هایی از آلومینیوم بی فلوراید سفید نمود؛ مثلا برای ساختن حباب های الکتریکی شفاف ابتدا جداره داخلی آن را با پاشیدن محلول قوی بی فلوراید آلومینیوم به طور خشن (یا زبر) حکاکی می کنند. سپس با مخلوطی رقیق تر، جداره داخلی را اسپری می زنند تا ناهمواری هایی که از حکاکی باقی مانده، صاف شود. همچنین بی فلوراید آلومینیوم را داخل مرکب می ریزند و با آن نقش هایی روی شیشه می کشند.

روش ماسه پاشی برای شفاف کردن شیشه، روشی کم خرج است. در این روش، شیشه را با دانه های گرد و خشن ساچمه یا ماسه، توسط جریانی از هوای فشرده شده بمباران می کنند که این روش را "سند بلاست" می گویند. با پوشاندن قسمت هایی از سطح شیشه با یک ورقه استنسیل از لاستیک نرم می توان نقش هایی را رسم کرد؛ هر چند نقوشی که به این ترتیب پدید می آید، ظرافت نقوش پدید آمده به وسیله سمباده زنی را ندارد. این روش برای بلورآلات ارزان بها که در سطح وسیع تولید می شوند، مناسب است. از روش های دیگر برچسب زنی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

الف - برس: معمولاً برای کارهای تزیینی دستی، بیشتر از برس های مویی استفاده می شود. این برس ها از موی سنجاب درست شده اند و برای برچسب زنی بطری ها استفاده می شود.

ب- رنگ زنی (آسترزنی و قلم زنی): پودر رنگ خشک را با تربانتین گیاهی مخلوط می کنند تا خمیر سنگین به دست آید. به این مخلوط چند قطره روغن تربانتین (حدود سه قطره اضافه می کنیم. اثر آن تغییر فوری رنگ، قابلیت کار و در توجه داشتن جریان راحت ویسکوزیته در بالا رفتن (لخته شدن) هنگام کار و بدون ماسیدگی است؛ هرچند برای جبران تبخیر تربانتین زده می شود. از آنجا که روغن های چوب به سختی سوخته و از رنگ جدا می شوند، بیشتر کارگاه ها از مواد رنگی آماده که توسط رنگسازها تهیه می شوند، استفاده می کنند.

ج- برجسته کاری: برجسته کاری ظریف، خاصیت لعاب با رنگ خاصی نیست. با استفاده از یک روغن کم دوام یا ایجاد قوام و با زدن چند قطره آب، می توان این خاصیت را در رنگ ایجاد کرد. حتی دمیدن یک فرد روی مقدار کمی رنگ روی کاردک، کافی است (با دمیدن شخص هوا با رنگ روی کاردک ایجاد برجستگی می کند که بسیار ظریف می باشد). برجسته کاری های درشت معمولاً نیاز به لعاب های زیر و اعمال چند لایه از لعاب دارند. باید بین لایه ها یک مرحله خشک کردن و گاه پخت وجود داشته باشد.

چاپ روی تیوب ها

این نوع بسته ها قبلاً از قلع ساخته می شدند، ولی هم اکنون بیشتر از پلاستیک و آلومینیوم ساخته می شوند. تیوب های پلاستیکی کمتر احتمال سوراخ شدن دارند.. تیوب ها از موقعی که برای خمیر دندان به کار رفتند (اواخر قرن نوزدهم) به عنوان یکی از اشکال عمده بسته بندی به حساب آمدند.

تیوب ها معمولاً با ماشین های فلکسو چاپ می شوند. اغلب با دی اکسید تیتانیم اندود می شوند تا سطح سفیدی برای چاپ پدید آید.

برچسب ها و تگ ها

برچسب ها و تگ ها (ورق های مقوایی آویخته به کالا) نیز برای ارائه اطلاعات و مشخصات کالا به کار می روند. برچسب ها روی کالا چسبانده می شوند در صورتی که تگ ها با نخ با سیم به کالا آویخته می شوند.

برچسب ها را می توان روی فیلم های پلاستیکی، فویل آلومینیوم و کاغذ چاپ کرد و تگ ها یا مارک ها معمولاً روی مقوا چاپ می شوند.

برچسب ها و تگ ها با انواع روش ها قابل چاپ هستند. "اینک جت" و لترپرس نیز غالباً برای درج شماره سریال و ... به کار می روند.

چاپ انواع برچسب ها و تگ ها با ماشین های عرض کم (کمتر از 10 میلی متر) گراور، فلکسو، افست، لترپرس و اسکرین صورت می گیرد.

در اینجا نیز برای تعداد بالا گراور ترجیح داده می شود؛ ولی برای تعداد متوسط، افست ورقی انتخاب می شود. افست ورقی از ماشین های رول کندتر است؛ اما با ماشین های ابعاد بزرگ بازده بیشتری از فلکسو يا لترپرس روتاری حاصل می شود. چاپ بیش از نیمی از برچسب ها به روش افست انجام می گیرد و پس از چاپ با لترپرس دایکات می شوند.

قوانین و مقررات برچسب زنی

همان طوری که می دانیم بعد از تولید هر کالا، نیاز به معرفی آن می باشد. امروزه در عرضه کالاها، رقابت بسیار زیادی وجود دارد و در این راستا تبلیغات نیز نقش بسزایی را ایفا می کند. برای این منظور تمامی کالاهای تولیدی از هر نوعی که باشند، به وسیله برچسب ها و یا تزیین نمودن آنها به بازار مصرف عرضه می گردند. در برچسب زنی و تزیین، دو مسئله مهم مطرح است:

۱- برچسب هایی که مربوط به معرفی ویژگی ها و خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و غيره کالا در بسته بندی است؛

۲- برچسب هایی که برای تبلیغات و رقابت با رقبا و عرضه بیشتر کالا استفاده می شوند.

البته برچسب زنی از قوانین خاصی برخوردار است و امروزه تحت عناوین استانداردهای جهانی مطرح است و تمامی بسته های کالاها از قوانین مربوطه پیروی می کنند. لازم به ذکر است در آن برچسب زنی که اهداف تبلیغاتی مطرح است، قوانین و مقررات خاصی حکم فرما نیست؛ زیرا همان گونه که مشاهده می شود رقابت کالاها بسیار تنگاتنگ بوده و تولیدکنندگان می کوشند تا با هر چه بهتر کردن کالاهایشان از طرح ها و نقوش مختلفی استفاده کرده و بتوانند تا در رقابت بر رقبای خود پیروز شوند؛ که کالاهای موجود در بازار اعم از مواد غذایی، بهداشتی و ... همه مؤید این امر می باشند؛ اما مسئله ای که هیاهوی بسیاری دارد و در استفاده کالاها نیز نقش تعیین کننده ای دارد، برچسب هایی هستند که برای معرفی کالاها از نظر کاربرد و خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و ... به کار می روند با توجه به کاربرد و جنس بسته بندی ها هر کدام از آنها دارای خصوصیات خاص خود است که البته فقط در موارد مشخص برای کاربردهای تعیین شده می توان از آن استفاده نمود. برچسب هایی که دارای استانداردهای جهانی است و برای مصرف کنندگان نیز بسیار حائز اهميت است، برچسب هایی هستند که دارای قوانین و مقررات ویژه و ثابتی می باشند. همانطور که می دانیم در بسته بندی کالاها، خصوصیات خود کالا و خصوصیات بسته های مورد استفاده جهت بسته بندی مطرح است. امروزه تولیدات و همچنین بسته بندی آنها از تنوع بسیار زیادی برخوردار است و به علت متفاوت بودن خصوصیات و ویژگی های بالا، از نظر نگهداری کالا و موارد مصرف آنها، بسته های کاربردی بسته بندی متفاوت می باشند. به همین علت همیشه در بسته بندی از برچسب هایی که دارای قوانین استاندارد است، استفاده می گردد.

معمولاً موارد زیر در برچسب هایی که در بسته بندی به کار می روند، مشخص شده است:

١- داشتن علامت استاندارد؛

۲- مشخص نمودن تاریخ مصرف برای مواد دارویی، بهداشتی، غذایی و سایر کالاهای فسادپذیر؛

٣- مشخص نمودن حجم یا وزن بسته ها؛

۴- داشتن علایم لازم مبنی بر شکستنی بودن کالاها و علایم مربوط به جنس کالای بسته بندی شده؛

۵- مشخص نمودن شرایط لازم محیطی جهت نگهداری بسته ها؛

۶- داشتن شماره ثبت و مجوز تولید کننده یا مصرف کننده

۷- به طور کلی داشتن علایم و نوشته های مربوط به بسته های مورد نظر و کالای بسته بندی شده.

موارد بالا از جمله مشخصاتی است که یک برچسب قانونمند باید دارا باشد. برای جلوگیری از کالاهای تقلبی و کنترل کالاها، استانداردهای جهانی معیارهایی را انتخاب نموده و تولیدکنندگان کالاها ملزم به رعایت موارد تعیین شده می باشند. پس اهميت برچسب های روی بسته ها بر هیچ کس پوشیده نیست و افراد، کیفیت کالاهای مصرفی و تمامی خصوصیات و ویژگی های آنها اعم از مصرف و نگهداری و ... را به وسیله همین برچسب ها مشخص می کنند. هر شرکت یا کارخانه ای نمی تواند بدون داشتن مجوز، اقدام به تولید و معرفی کالاهای خود نماید و ابتدا باید کارخانه موافقت اصولی داشته باشد.

شرینک برچسب

شرینک برچسب از جمله برچسب هایی است که برای بطری ها و جارها کاربرد فراوانی داشت و علاوه بر زیبایی در مقاومت بسته های محافظت از گرد و غبار و آلودگی و نیز محافظت از جعل و تقلب مؤثر هستند و می توانند موجبات اطمینان از تازه بودن محصول را فراهم نمایند. بهترین روش چاپ این برچسب ها فلکسو و گراور بر روی فیلم های انعطاف پذیر می باشد که بعد از آن بریده شده و به صورت لوله ای تبدیل می شوند و روی بطری قرار گرفته و سپس با حرارت هوای داغ (سشوار و یا هیتر) بر روی بطری می نشینند. می توان از پرفراژ برای باز نمودن شرینک برچسب هایی که بر روی در بطری یا جار قرار گرفته اند نیز استفاده نمود.

برچسب گذاری در قالب

این نوع فرایند برچسب گذاری که از فناوری های روز می باشد اخیراً وارد کشور شده و در بسته بندی های ظروف تزریقی به ویژه برای ظروف لبنیات و برخی ظروف بادی استفاده شده است. از جمله ویژگی های این فرایند، یکسان بودن جنس ظرف یا برچسب، عدم استفاده از چسب برای نصب برچسب، جدا شدن برچسب از ظرف، مقاومت بیشتر، زیبایی و عدم امکان کپی کردن آن می باشد. این برچسب ها معمولاً روی ورق های نازک صدفی پلاستیکی (PP) با روش های گراور یا افست چاپ می شوند. برچسب گذاری در قالب IML (In Mold Labeling) در مقایسه با روش های سنتی تولید بسته بندی از مزایایی برخوردار است که در ذیل به صورت مختصر به آنها پرداخته شده است:

۱- از نظر کیفیت تصویر چاپی با روش های سنتی غیر قابل مقایسه است چرا که تصویر حاصله بسیار با کیفیت و چشمگیر می باشد و از شفافیت فوق العاده ای برخوردار است. این درست همان چیزی است که یک صاحب برند از بسته بندی خود انتظار دارد. برچسب های مورد استفاده در IML به صورت افست و یا به صورت حکاکی تولید می شوند.

 ۲- هم اکنون چاپ در ته ظروف به دلیل مسائل اطلاع رسانی همچون ذکر بارکد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و IML این شرایط را به صورتی بسیار آسان فراهم نموده است.

۳- اگر بخواهیم محصول خود را در یک ظرف مکعب شکل عرضه کنیم، باز هم IML قادر است تمامی پنج سطح را به صورت هم زمان و فقط در یک حرکت برچسب زنی نماید.

۴- اگر یک محصول نیاز به خواص ممانعت کنندگی دارد و برای این منظور از برچسب های چند لایه استفاده می شود، انتخاب IML می تواند به آن کمک شایانی کرده و حتی می تواند باعث طولانی تر شدن تاریخ مصرف محصول داخل ظرف گردد.

۵- در روش IML وقتی فیلم استفاده شده برای تولید ظروف، تبدیل به ظرف می شود از استحکام بالاتری برخوردار می گردد و این خود ایمنی محصول را افزایش می دهد.

۶- با توجه به يکپارچگی فرایند تولید، دو مرحله هزینه ساز حمل و نقل و انبار ظروف و برچسب ها به صورت خودکار حذف شده و این خود در کاهش هزینه های تولید و قیمت تمام شده محصول تأثیر به سزایی دارد.

۷- قابلیت تغییر برچسب مورد مصرف بدون نیاز به توقف فرایند تولید، که این قابلیت یکی از مهم ترین مزایای IML می باشد.

برچسب های با امواج رادیویی

برچسب ها مجهز به مدارهای فرستنده امواج رادیویی (RFID) قادرند اطلاعات زیادی را ذخیره کرده و حتی در مسافت های طولانی اطلاعات را به صورت امواج ارسال یا دریافت نمایند و در واقع نوعی سیستم شناسایی خودکار مانند رمزینه می باشند که در سال ۱۹۹۵ میلادی وارد بازار شدند. این سیستم ها متشکل از یک بخش گیرنده و یک بخش «خواننده / نویسنده» هستند که هر دو بخش دارای یک قسمت درونی هوشمند و یک آنتن می باشند که اطلاعات را دریافت یا ارسال می نماید.

بخش «خواننده / نویسنده»  علائمی را ارسال می کند که گیرنده را وادار می نماید علائم را ارسال نماید که حاوی اطلاعات رمزگذاری شده می باشد. امواج ارسال شده در بخش «خواننده / نویسنده»  رمزگشایی شده و به بخش کنترل اطلاعات فرستاده می شوند.

این برچسب ها در مقایسه با سایر فناوری های خودکار مانند بارکدها، دو برتری دارند: اول آنکه شماره های شناسایی که از هر برچسب ارسال می شود با سایر شماره ها از برچسب های دیگر تداخل پیدا نمی کنند. همچنین اطلاعات ثبت شده قابل نوشتن مجدد می باشند که این امکان را می دهد اطلاعات ذخیره روی هر برچسب را بیشتر نمود یا تغيير داد. این چسب ها، به روش سیلک، پشت کاغذهای پشت چسب دار چاپ می شوند.

  • آدرس: تهران - خیابان انقلاب - خیابان 12 فروردین - پایین تر از چهارراه روانمهر - پلاك 238
  • تلفن: 66403111 - 021
  • ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نمادهای اعتماد

Please publish modules in offcanvas position.